AMSTERDAM • DEN HAAG • ROTTERDAM

Sfeervolle bedrijfsfilms die inspireren

Als u een professionele bedrijfsfilm wilt laten maken is begeleiding in het voortraject van groot belang.

Na ruim 20 jaar ervaring met grote en kleine videoproducties weten we de juiste vragen te stellen en een concept te ontwikkelen dat past bij uw organisatie en/of product.

Kenmerkend voor Limestone Pictures is de filmische stijl van onze bedrijfsfilms. We kiezen hiervoor omdat we ervan overtuigd zijn dat een mooi beeld net zo belangrijk is als een goed verhaal. Omdat ieder bedrijf z'n eigen verhaal heeft te vertellen is maatwerk essentieel. 

 

Het laten maken van een bedrijfsfilm is in onze ervaring vaak een mooi moment om uw visie te focussen. Ook heeft het een positief effect op uw personeel. Er wordt immers geinvesteerd in een mooi visitiekaartje van de zaak. Men kan aan hun relaties laten zien waar ze voor werken.

  

Binnen ieder budget halen we het maximale eruit. Omdat we graag tevreden klanten zien die trots zijn op hun nieuwe bedrijfsfilm.

Video zal altijd blijven inspireren op een directe manier en heeft een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld een website. We kunnen u ook adviseren mbt SEO voor Google omdat uw bedrijfsfilm ook online gevonden moet worden.

Bel of mail vandaag nog voor vrijblijvende informatie over uw plannen voor een professionele bedrijfsfilm.

We werken regelmatig in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Blog Feed