top of page
  • Foto van schrijverWillem Martinot

Bedrijfsfilms en promotievideo's zijn het optimale online visitekaartje van jouw bedrijf en product.

Bijgewerkt op: 17 feb. 2021

Smaken verschillen, maar geen specifieke stijl hanteren voor je bedrijf, maakt het gezichtloos en dus onopvallend. Met een bedrijfsfilm. brandmovie of inspiratiefilm laat je online een visitekaartje zien dat mensen onthouden.

Uiteindelijk bestaan alle bedrijven uit personen met hun eigen persoonlijke voorkeuren en smaken. Door te laten zien middels een bedrijfsfiilm wie je bent als bedrijf, en waar je voor staat, zal je automatisch de doelgroep aantrekken die dat snapt. Die jou snapt. Jouw visie.

Er is geen recept of handleiding die van toepassing is voor alle bedrijven. In onze ervaring is het altijd maatwerk. Soms wil een klant niet eens zijn of haar product in de film terugzien, maar wel een bepaalde kijk op de wereld tonen; een visie of sfeer neerzetten.

Een bedrijfsfilm die visueel aantrekkelijk is, maakt uw bedrijf, al dan niet bewust, ook aantrekkelijker. Daarom leggen wij de nadruk op de esthetische kan van het verhaal, nog afgezien van de trotse gevoel dat een mooie film geeft.

Neem gerust een kijk in ons portfolio en bel of mail ons voor een verhelderend gesprek.


Hieronder een voorbeeld van een recente promotiefilm die we voor Boutique Hotel The Craftsmen hebben gemaakt:Opmerkingen


bottom of page